29 Mart 2013 Cuma

İşte Yeni Sınıfımız!..

vee işte büyük gün geldi. günlerdir uğraştığımız yeni sınıfımız artık hazır. şimdi ilk girdiğimiz oyun salonuyla şimdiki yeni sınıfımız arasındaki farkı görebilmek için 'öncesi-sonrası' fotoğraflarını yayınlıyoruz. :)



yeni aldığımızda oyun salonun bi köşesi bu şekilde ayrılmış ve müdüriyet yapılmıştı. öncelikle sürgü kapıyı kaldırdık ve masaları başka bir yere taşıdık, çünkü bu köşe bizim okuma ve puzzle köşemiz olacaktı.





kapıdan girince ilk oyun evimizi göreceksiniz. orada önceden televizyon duruyordu. ama bize göre bir sınıfta televizyonun bulunmasını gerekliliği tartışmalı bir konudur. biz bulunmamasını tercih ettik.







ve atölyemiz.. top havuzunu kaldırdık, kapalı balkona bir kapı açtık ve sınıfımızın atölyesini oraya kurduk. envai çeşit malzeme bu atölyede mevcut. projelerimizin malzeme kaynağı işte burası. 

duvarlarımızı beyaza boyadık (maviyi kapatmak çok zor oldu :)) perdeleri tülleri çıkarıp hepsini ışık kesen storlarla değiştirdik (projelerde karanlığa ihtiyaç olacak) parkeleri temizlettik, cilalattık, bir çok yeni malzeme aldık, oyuncaklar aldık ve yeni sınıfımız karşınızda :)) fotograflar ne kadar gerçeği yansıtır görmeniz lazım. Onun için musait bir zamanınızda buyrun ağırlayalım sizi. sınıfımızı ve mekanımızı canlı görün.







1 yorum: