9 Mayıs 2013 Perşembe

burdayız..

Epey zaman olmuş blogu ihmal etmişiz. yoğun ve gidiş gelişli günler geçiriyoruz.

Neler yaptık?

 İtalya'da ilüstrasyonlu çocuk kitapları fuarına gittik, amerika'ya malzeme ve fikir toplamaya gittik, bu arada yazamadık bir süredir. kitap fuarıyla ilgili bir yazı da hazırlanıyor. çok keyifli günlerdi ve ülkemizdeki çocuk kitaplarına bakışla ilgili epey bir ders çıkardık. 

Okullar arası dialog

Palet Montessori ile görüşmeler yaptık. Birbirimizi tanımak ve tecrübelerden faydalanmak adına çok keyifli bir görüşme oldu. sistemimiz bire bir aynı olmasa da genel mantalite ve çocuk yetiştirmekteki anlayışımız birbirine paralel olduğundan fikir alışverişleri çok verimli geçti. 

Okulda günler nasıl geçiyor?

Okulda her şey yolunda çok şükür. Ayın konusu ve proje hızla ilerliyor. her gün yeni fikirlerle gelişiyor dünyamız. Oyun grubumuzdaki bıdıklar her gün keyifle geliyorlar. hatta anneleri yolcu etmeyi unutup sınıfa koşanlarımız var :)) Yeni sezon kayıtları başladı. Şimdiden kayıt aldık, tanıştık yeni mucizelerle :) 

Dikkat dikkat!..

bu arada bundan hiç bahsetmedik sanırım ama sınıf kontenjanlarımız çok yüksek değil ve iki yaş grubu yani iki sınıfımız var sadece. sınıf mevcutlarını esnetmeyi de düşünmüyoruz. bu sebeple erken kayıt hem fiyat olarak hem kontenjan açısından çok avantajlı! :) kaçırmayın derim ;)

Psikolojik danışmanlık ve seminerler

Psikolojik Danışmanlık merkezi faaliyete başlıyor. Çocuk, ergen, yetişkin ve hatta yaşlı, aile ve ilişki terapileri için kadromuz oluştu. Eğitim koçluğu hizmetimiz var. seminer salonumuz mevcut. ve dışarıdan kullanıma da açık. danışmanlık merkezimizi özellikle belli etkinlikler için mekan arayan ve bu imkansızlıktan dolayı harekete geçemeyen kişilerin kullanımına verebiliyoruz. seminer salonumuzda ağustostan itibaren düzenli veli seminerleri düzenleyeceğiz ve konuklar ağırlayacağız. tabii danışmanlık merkezi girişi anaokulundan tamamen bağımsız. endişeye mahal yok :))

Yaz planları...

Yazın da boş durmayacağız. yaz okulu planımız şekillendi. ancak velilerimizin de ortak kanaati ramazan ayında olmaması yönünde oldu. biz de agustos ayında, çocukların en sıkıldığı dönemde onları biraz ferahlatalım diye düşündük. beş haftalık, yeni sezon öncesi hem alışma hem de eğlence içerikli çok yormayacak hafif bir program hazırladık. detayları önümüzdeki hafta paylaşacağız. 

yani blogda bir şeyler paylaşmadık ama boş da durmadık :)) facebook üzerinden de bizi takip edebilirsiniz. nerden bulacağım demeyin buraya tıklayın. 

Hala yerimizi görmeye gelmeyenlere de sesleniyorum buradan. kahve içmeye bekleriz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder